Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulu olarak 04 Mayıs 2018  Cuma günü okulumuzda düzenlenen uluslararası sertifika yazılı ve sözlü sınavlarına 18 öğrencimiz ile katılmıştır.

GÜV Özel okulları olarak katıldığımız TELC- Junior  sınavında   her yıl olduğu gibi üstün başarı gösterdik.  Türkiye’deki yüz özel okulun katıldığı bu sınavda Gazi Vakfı Özel Okulları olarak birinci olduk.  Törenimizi 27 Eylül 2018 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Törene Sayın Tuba Başer, DAS Akademie’nin Dil Bölümü yöneticisi , konuşmacı olarak katıldı. Tuba Başer, aynı zamanda TELC (The European Language Certificate) Sertifika Sorumlusudur. Aynı zamanda Türkiye’nin tek TELC (Trainer) sorumlusudur. Okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız ve Sayın Tuba Başer, uluslararası geçerliliği olan sertifikaları, bizleri birincilik ile gururlandıran öğrencilerimize velilerimiz huzurunda takdim etmişlerdir. Tören sonrası DAS Akademie’nin ikramı olarak kesilen pasta ile öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.          Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, Almanca Öğretmenimiz Sanem Kabadayı Özyaşar’a teşekkür ediyoruz.