27 Mayıs 2017 Cumartesi günü Gazi Üniversitesi Müzik Salonunda 1. Sınıflarımızın Okuma Bayramını coşkuyla kutladık. Program öncesinde Resim öğretmeni Dilara Gül Dündar’ın öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları sergilediği Resim Sergisi açılışı gerçekleşti. Okuma Bayramı etkinliğimiz, Rehber Öğretmenimiz ve aynı zamanda etkinliğimizin sunucusu Burcu Uz Denizli’nin anons ettiği saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürümüz Tuba Soylu ve Müdür Yardımcımız Burçin Sezer’in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla devam etti. İlk olarak Müzik Öğretmenimiz Özgün Eroğlu’nun tüm 1. Sınıf öğrencilerimiz ile hazırladığı koro sahne aldı. Daha sonrasında İngilizce öğretmenlerimizin hazırladığı İngilizce şarkılar coşkuyla söylendi. Programımız Beden Eğitimi öğretmenimiz Özlem Özdemir’in hazırladığı 1/E sınıfının jimnastik gösterisi arkasından da drama öğretmenimiz Başak Ulaşer’in hazırladığı 1/C sınıfının “Masal Kahramanları” konulu drama gösterisi ile devam etti. Beden Eğitimi öğretmenimiz Özlem Özdemir’in 1/B sınıfı ile hazırladığı folklor gösterisi coşkuyla izlendi. İngilizce öğretmenimiz Ayşe Akın’ın 1/D sınıfı ile hazırladığı İngilizce gösteri herkesi eğlendirdi. Son olarak 1/A sınıfının hazırladığı “Ben Kimim? “ adlı gösteri salondaki herkesi hem ağlattı, hem güldürdü.

Gösteri sonunda okuma belgelerini alan öğrencilerimiz ile öğretmenlerimiz 10. Yıl Marşını coşkuyla söylediler. Bu coşkuya velilerimiz de ortak oldular.
Okuma Bayramımızda çok emek sarf eden başta öğrencilerimize, Okul Müdürümüz Tuba Soylu ve Müdür Yardımcımız Burçin Sezer’e, tüm 1. Sınıf öğretmenlerimize, 1. Sınıf branş öğretmenlerimize ve okulumuz personeline gönülden teşekkür ederiz.