Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlkokul’unda, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen 2019-2020 eğitim- öğretim Yılı‘’Başkanlık Seçimi” heyecanı yaşandı.

Öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek amacıyla, “Öğrenci Meclis Başkanı ve Üyeleri” seçimi gerçekleştirildi.

Başkanlık için aday olan öğrenciler, 14-22  Ekim tarihleri arasında rehber öğretmenleri eşliğinde propaganda çalışmalarını yürüttüler.  Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler, aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun belirlenen yerlerine asma fırsatını buldular.

24 Ekim Perşembe günü kapalı oyla yapılan seçim sonucunda aşağıdaki  meclis üyeleri belirlendi.

GÖREVİ

ADI SOYADI

SINIFI

OKUL BAŞKANI

SEYHAN ÜLGER

4/B

OKUL BAŞKAN YARD.

METEHAN ATALAR

4/E

DORUK ARPAT

4/C

ALTUĞ BOSTANCI

4/D

DAMLA ARPAT

4 /A

Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi, başkan ve başkan yardımcısını candan tebrik ediyor ve verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.