İlkokul Başarılarımız

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU BAŞARILARI

• 2014-2015 öğretim yılında Oxford Yayınevi tarafından düzenlenen “Big Read” Yarışması Türkiye birincilik ödülü kazandık.
  • 2016-2017 öğretim yılında uluslararası çapta yapılan “Destination Imagination” Yarışmasında Türkiye 3.lüğü elde ettik.
  • BİLSEM sınavlarında birçok ilkokul düzeyinde öğrencilerimiz başarılar sergilemektedirler.
  • 2017-2018 öğretim yılında Ankara Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Ankara Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası”nda okulumuz 2. Sınıf öğrencilerimizden “8 Yaş Genel Kategorisi”nde ikinciliği paylaşmıştır.
  • Ankara Satranç İl Temsilciliği tarafında düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası”nda okulumuz 3. Sınıf öğrencisi 2. olmuştur.
  • Ankara Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Ankara İl Birinciliği Seçmeleri Satranç Turnuvası”nda okulumuz 3. Sınıf öğrencisi     “8 Yaş Kızlar Kategorisi”nde ikinci olarak “Ankara İl Birinciliği Satranç Turnuvası”nda yarışmaya hak kazanmıştır.
  • 14-17 Aralık 2017’de Türkiye Tenis Federasyonu’nun hazırlamış olduğu turnuvada 4. Sınıf öğrencilerimiz derece almıştır. Öğrencilerimiz her yıl uluslararası platformda tanınmalarını sağlayan ve dünya çapında bilinen en önemli İngilizce sınavlarından biri olan Cambridge Sınavlarında çok güzel sonuçlar elde etmektedirler. 2016-2017 Cambridge sonuçları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Cambridge Sınavı Başarıları 2016-2017 Starters Türkiye Geneli Başarı Yüzdeleri Karşılaştırması