Ana sınıfı zümresi olarak Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, 22 Mart 2018 Perşembe günü, okulumuz velilerinden Coşkun ATAĞ’ın aracılığıyla temin ettiğimiz ağaç fidanlarımızı dikmek için, Etimesgut Hava Lojistik Komutanlığı’na gittik. Komutanlarımız önderliğinde hazırlanan organizasyonda çok güzel karşılandık. Hazırlanan sunumları ve videoları izledik, izlerken ise duygu dolu anlar yaşadık. Gittiğimiz günün ilk Türk kadın savaş pilotu Sabiha GÖKÇEN’in ölüm yıldönümü olduğunu da öğrendik. Sunum bittikten sonra Türk Yıldızları’na ait verilen hediyelerle salondan ayrıldık. Daha sonra hep birlikte dikim alanına davet edildik. Komutanlarımız ve askerlerimizin yardımlarıyla çocuklarımız, hazırlanan çukurlara fidanlarını diktiler. İlk can sularını da verdikten sonra, çocuklarımızın yüzündeki mutlu gülümseme ile okulumuza geri döndük.

Bu güzel etkinlikte bizleri onurlandıran Etimesgut Hava Lojistik Komutanı Hava Korgeneral Yılmaz ÖZKAYA’ya, Hava Lojistik Kurmay Başkanı Hava Tuğgeneral Murat ISLIOĞLU’na, Albay Ercan ERZİNCAN’a, Hava Lojistik Komutanlığı çalışanlarına, Okul Müdürümüz Burçin SEZER ve Müdür Yardımcımız Elif SARI’YA teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.